Apollo & Cheapa Campa

9 maart 2015 by Joke Beers-Blom 0 Reacties

Wij hebben nu twee keer een 4WD campertje gehuurd bij Apollo, althans in 2010 bij Apollo en de afgelopen keer in 2014 bij Cheapa Campa. Laatstgenoemde is een dochteronderneming van Apollo en ook de stickers op onze camper waren gewoon van Apollo. Wat is dan het verschil? De auto’s die Apollo verhuurt zijn niet ouder dan 3 jaar, wanneer die auto’s de leeftijd van 3 jaar bereiken gaan ze over naar Cheapa Campa waar ze voor zover als ik weet maximaal 5 jaar oud zijn.

Er zit niet veel verschil tussen de auto’s, je kunt inderdaad zien dat die van Cheapa Campa wat vaker gebruikt zijn maar je hebt echt een prima onderhouden auto die er verder perfect uitziet. Het grote verschil is jawel de prijs! Dit scheelde voor ons voor vijf weken zo’n 750 euro en dat is best de moeite, daar kun je leuke dingen mee doen! De huurprijs ligt lager maar vooral de verzekering scheelt heel wat en dat is bijzonder prettig.

In 2010 hadden wij een auto die tegen het einde van die drie jaar aan zat en dus ook al flink gebruikt was, in 2014 hadden wij een auto die nog geen vier jaar was! Dus veel verschil zat er echt niet in.

Apollo en Cheapa Campa staan er ook om bekend dat de auto’s tiptop onderhouden worden en als je een toch al dure reis wat goedkoper wilt maken is Cheapa een meer dan prima alternatief! Voor ons de volgende keer weer een camper van Cheapa Campa!

De laatste keer hebben wij onze camper via Cheap Campers hier in Nederland gehuurd, onze ervaringen met dit bedrijf zijn top! Alles online gedaan, prima communicatie en prijzen!

Zoek de verschillen:

2010

2010

 

2014

2014

 

2010

2010

 

2014

2014

 

2010 Bij Mundi Mundi Lookout

2010 Bij Mundi Mundi Lookout

 

2014 Jawel bij Mundi Mundi Lookout

2014 Jawel bij Mundi Mundi Lookout

 

Door op de foto’s te klikken kunnen ze groter bekeken worden, je kunt dan door de serie heen bladeren.

Over

Joke Beers-Blom
  •