Canadees avontuur geboekt

19 september 2015 by Joke Beers-Blom 1 Comment

Jawel als alles goed gaat gaan we volgend jaar mei naar Canada, we vliegen dan op Vancouver en vertrekken daar ook weer. Het is de bedoeling om de fantastische nationale parken in British Columbia te bezoeken plus Vancouver Island dat één brok natuur is! Dus deze keer geen kangoeroes maar beren, zeearenden, walvissen en nog veel meer wild en fantastische natuur.

 

In principe hebben we bovenstaande camper gehuurd, het is mogelijk dat het een slag kleinere camper wordt maar we hopen van niet want in deze kunnen we beneden slapen en dat is wel erg lekker. Boven is op zich geen probleem maar dan moet je dus elke keer je bed weer opruimen en opmaken. We willen deze keer wel eens met een luxe camper op pad 🙂 Maar voor zover als ik weet is deze camper nu bevestigd, een lekker vooruitzicht!

Deze reis was een aanbieding van de ANWB, hoe langer lid, hoe meer voordeeltjes en aangezien wij platina lid zijn genieten we van alle voordeeltjes die in prijs aardig oplopen, mooi meegenomen dus! En ook de prijs van deze reis was vooral in mei enorm aantrekkelijk. Het is “maar” drie weken maar dat is op zich niet erg, dan gaan we in juli/augustus nog lekker een dag of tien met onze eigen bus weg, die moet ook regelmatig rijden!

Om dat de tijd redelijk beperkt is en we veel moois willen zijn hebben we bij Travelhome (reisbureau van de ANWB) gekeken naar mooie routes, zij hebben namelijk veel route suggesties op de website staan en ik kreeg er ook nog een door gemaild waarbij we de lange en dure overtocht via de Inside Passage niet hoeven maken. Die moet ook van tevoren geboekt worden en het is vrij lastig om een exacte datum aan te geven, bovendien vinden wij het niet prettig als we niet van bepaalde routes af kunnen wijken als we dat willen. Dus kortom we zijn erg blij met de route die we kregen. Klik op 21 dgn YVR-YVR om de PDF te lezen. Wij hebben de camper een dag langer en dat is best fijn want dan kunnen we een dag langer op Vancouver Island blijven, dat vinden we leuker als de stad bezoeken. Kortom een heerlijk vooruitzicht, een verslag verschijnt op de website onder het menu Andere reizen en onderweg ga ik regelmatig bloggen op mijn Digifotofan weblog.

Lake Louise wil ik absoluut zien en hopelijk met mooi weer!

Morraine Lake vlakbij Lake Louise, beide meren wil ik absoluut zien en hopelijk met mooi weer!

 

 

Over

Joke Beers-Blom
  •  

1 Comment

Christiene 13 februari 2016 at 1:20 pm

Hoi Joke, wat een mooi vooruitzicht. In 2011 hebben wij een prachtige reis gemaakt naar Canada. Kijk maar eens op christiene.reislogger.nl
Ik ben op jou blog uitgekomen doordat wij straks, oktober en november naar Australië gaan. Ik ben een ‘made in’ en heb eindelijk de kans en lang sparen om het land deels te ontdekken waar mijn ouders verliefd op werden. We zakken vanuit Cairns naar Melbourne en doen nog een outback tour. Ben heel nieuwsgierig en kan níet wachten hahaha nog 8 maanden voorpret en lekker neuzen op internet.
Groetjes
Christiene

Leave a Comment

Feel free to leave us a comment. Just simply enter the form below and click Submit.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.