Fotoalbum Spanje en Frankrijk online

10 juni 2015 by Joke Beers-Blom 0 Reacties

Uiteraard heb ik van onze vakantie weer een fotoalbum gemaakt, wederom op glanzend fotopapier, wel duur maar altijd heel erg fraai. Het mooie is dat de pagina’s plat liggen en je dus ook je foto’s over twee pagina’s kunt spreiden. Ik ben wel benieuwd want het is het eerste album met foto’s van de Fuji X-T1. Ik denk niet dat het veel uit zal maken, ik zie namelijk op de computer ook weinig verschil tussen de foto’s van de Canon en deze camera waar ik overigens al blijer van wordt 🙂

Ik heb het fotoalbum vanmiddag besteld maar nu kan het al via de Albumviewer van Fotoalbum.nl bekeken worden en ik kan het ook in een blogje insluiten, bij deze dus! Ik zal de fotoalbums van onze laatste reis Down Under in een apart blogje zetten.

Over

Joke Beers-Blom
  •  

Leave a Comment

Feel free to leave us a comment. Just simply enter the form below and click Submit.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.