Fotoalbum The beauty of Australia

19 september 2015 by Joke Beers-Blom 0 Reacties

Ik heb vorige week mijn fotoalbum binnen gekregen, via Fotofabriek.nl heb ik een album gemaakt met mijn mooiste Australië foto’s. Het is een album van 200 pagina’s geworden en ik ben er enorm blij mee, ik heb zelden zo’n mooie kwaliteit fotoalbums gezien, naast die van CeWe labs die ook erg mooi zijn. Deze zijn net iets anders qua grootte en qua papier en vooral dat laatste vind ik verschrikkelijk mooi. In de maand september hebben ze een actie waarbij geldt hoe meer pagina’s, hoe meer korting tot maximaal 40%. Ik wilde al heel lang dolgraag een dergelijk album met paginagrote foto’s en geen tekst, alleen maar aandacht voor de foto’s dus! En nu was het betaalbaar, het werd nog betaalbaarder door het geld dat ik voor mijn verjaardag gekregen heb, hier ook voor te besteden, een prachtig doel vond ik zelf. Het boek kwam ook precies binnen op de dag dat ik mijn verjaardag vierde, over timing gesproken!

Het album bevat foto’s die in 2006, 2010 en 2014/2015 gemaakt zijn, al onze reizen met een 4wd camper waarbij we regelmatig door de outback trokken. Over een paar jaar hopelijk een tweede boek 🙂

Hieronder kun je het album bekijken, door op het oog te klikken kan dat ook schermvullend. Soms werkt het script niet, gebruik in dat geval deze link (klik).

 

Over

Joke Beers-Blom
  •  

Leave a Comment

Feel free to leave us a comment. Just simply enter the form below and click Submit.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.