1996 – De tweede keer Down Under

De route

De route

 

Onze tweede reis vond plaats in 1996 we zijn toen vanaf Darwin via Kununurra naar Broome gereden, vervolgens naar Perth afgezakt. We hebben in het mooie zuidwesten rondgetoerd en zijn via Kalgoorli-Boulder de Nullarbor Plain overgestoken naar Ceduna. We zijn via het Eyre peninsula en Port Augusta naar Adelaide gereden en daarvandaan via The Grampians en Shepparton in Melbourne geëindigd. Ook dit was een fantastische reis.

Het nadeel van een huurcampertje is echter dat je op de verharde wegen moet blijven en dus niet de bush in mag, dat was mijn droom, vooral wandelen tussen the Beehives van The Bungle Bungles waarboven we een rondvlucht gemaakt hadden. Die droom heb ik vijf jaar later verwezenlijkt. En inmiddels ben ik daar in 2003 nog een keer geweest en in 2006 en 2010 ben ik er eindelijk samen met Hans geweest.

In het fotoalbum zijn een aantal foto’s van deze reis te zien. Dit waren uiteraard nog analoge foto’s, hier is later een foto-cd van gemaakt, de kwaliteit is niet te vergelijken met de hedendaagse digitale foto’s maar destijds was ik er heel gelukkig mee.