Twee passies twee weblogs

10 maart 2015 by Joke Beers-Blom 0 Reacties

Twee of misschien wel drie passies en nu twee weblogs. Fotografie en alles wat er mee te maken heeft is een grote hobby, misschien wel passie, van mij . Ik ben nog steeds zo blij dat ik hier ook deels mijn werk van heb kunnen maken. Ik blog hier al jaren over op mijn Digifotofan website. Het is inmiddels ook wel bekend dat wij dol zijn op Australië, een enorm land waar we ons inmiddels helemaal thuis voelen. En ja we hebben geprobeerd te emigreren, helaas hadden ze geen fitters en bankemployés (dat was ik destijds) nodig en een suikeroom en tante met een zak geld hadden we ook niet. Hoe dan ook, ik heb al jaren deze Aussiroo website en deze heb ik dus recentelijk helemaal opnieuw gemaakt en ik heb nu ook dit weblog geactiveerd. Hier wil ik allerlei dingen over Australië gaan delen maar ook over andere reizen want er zijn meer mooie plekken op de wereld! Dus mocht je interesse hebben ook daar kun je een abonnementje op de blogjes nemen, zie de zijbalk.

Ik hoop dat door hier meer te bloggen deze Aussiroo site ook meer gevonden gaat worden. In eerste instantie had ik deze voornamelijk voor mezelf maar het is wel erg leuk om je ervaringen te delen, vandaar dat ik ook daar regelmatig blogjes voor ga schrijven en dat schrijven is feitelijk belangrijke hobby drie!

Hiernaast heb ik ook nog de website en het weblog van onze fotoclub ClackClick, die heb ik ook in een andere, frisse jas gestoken. Het is erg leuk om te doen en nog leuker om ervaringen en fotografie tips e.d. te delen.

Over

Joke Beers-Blom
  •