Spring Creek Track

Spring Creek Track

Welkom op mijn website over onze reizen naar Australië! Ik heb deze website gemaakt omdat ik mijn hart, figuurlijk gesproken, verloren ben in dit land! Het landschap is indrukwekkend en heel gevarieerd, de mensen zijn ontzettend vriendelijk en geven je het gevoel echt welkom te zijn. Elke keer als ik weer arriveer heb ik een soort gevoel van thuiskomen. Toch kriebelt het ook om andere landen te bezoeken en dat zal ook zeker gaan gebeuren.

Deze website is tot op heden vooral gewijd aan onze reizen naar Australië welke wij in 1992, 1996, 2001, 2003, 2004, 2006, 2010 en 2014/15 hebben gemaakt. In 2001, 2003 en 2004 heb ik alleen gereisd en heb toen toertjes geboekt. In 1992, 1996, 2006, 2010 en 2014 hebben mijn echtgenoot Hans en ik, camper rondreizen gemaakt, de laatste drie keer met een vier wiel aangedreven camper zodat we ook de tracks en gravel roads konden rijden. Dan zie je feitelijk het echte Australië.

Meer informatie over mijzelf, werk e.d. is op de pagina’s in het menu Algemeen te vinden. Ik hoop dat diegenen die in dit prachtige land geinteresseerd zijn, hier de informatie vinden die ze zoeken. Ik heb in ieder geval veel plezier gehad in het maken van deze website!

Hier zullen echter ook reizen naar andere landen verschijnen, Canada is in 2016 aan de beurt en onder andere Nieuw Zeeland en IJsland zullen we ook gaan bezoeken. Ook daarvan zullen verslagen op deze website verschijnen.

Aussiroo betekent eigenlijk Australische kangoeroe, Australiërs korten alles heel graag af, de inwoners zijn Aussies en een kangoeroe is een roo.

Even voorstellen

Mijn naam is Joke Beers-Blom, mijn grote hobby’s en deels werk zijn digitale fotografie, reizen en fotobewerking op de PC waarbij Adobe Photoshop en Lightroom mijn grote favorieten zijn! Echter ook websites bouwen vind ik enorm leuk om te doen, je ziet hier het resultaat. Tegenwoordig maak ik ze meestal in WordPress.

Ik schrijf op freelance basis boeken over digitale fotografie. Hier ben ik eigenlijk bij toeval ingerold en heb zo van mijn hobby deels m’n beroep kunnen maken. Het grote voordeel van het schrijven van dergelijke boekjes is dat je er zelf ook erg veel van leert! Helaas is mijn uitgever failliet gegaan, hierdoor heb ik veel minder werk.

Sinds 1 juli 2006 heb ik geen vaste baan meer, ik heb vanaf 1974 altijd een baan gehad. Het freelance werk nam toen zoveel tijd dat ik er simpelweg geen tijd meer voor had.

Naast fotografie is reizen eigenlijk wel mijn grootste hobby. Vooral naar Australië dus waar ik m’n hart voornamelijk in de outback verloren heb. We hebben echter ook veel in Europa gereisd, vooral naar Scandinavië waar vooral Noorwegen ons bijzonder trekt, we zijn er dan tot op heden ook 15 keer geweest. Op mijn website Digifotofan zijn hiervan ook foto’s te vinden.

Sinds ergens in 2003 zijn Hans, mijn echtgenoot, en ik bezig met een groepje mensen die allemaal meer willen weten over digitale fotografie. Dit onder het motto “we kunnen altijd van elkaar leren!” Meer info hierover is te vinden op de website van Fotoclub ClackClick.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke fouten op deze website of de websites en adressen welke op deze website zijn vermeld. Op alle foto’s op deze website rust mijn copyright, zonder mijn toestemming mogen deze niet gebruikt worden.

 

Joke Beers-Blom